Späť

Rozširujeme portfólio záhradnej techniky

školenie na opravu záhradnej traktorovej kosačky yas

Nový rok sme začali naozaj aktívne. Rozširujeme produktové portfólio záhradnej techniky značky AS-Motor a zároveň doň pridávame novú americkú značku ARIENS, ktorá postupne vstupuje na európsky trh.

Tieto dve značky spojili, aby posilnili svoje pôsobenie a zároveň rozšírili svoju ponuku. Produkty však ostávajú vedené samostatne, pod značkami AS-Motor a ARIENS (viac informácii o produktoch značky ARIENS nájdete tu).

Koncom mesiaca január 2023 naši technici z Unikont Slovakia a Unikont Group absolvovali servisné školenie priamo v sídle spoločnosti AS-motor, v Nemecku.

Školenie sa týkalo nových produktov – cepových kosačiek AS 1000 OVIS RC, YAK a Zero-Turn kosačiek Ariens. V oboch prípadoch sa jedná o profesionálne prevedenie, vhodné na údržbu vonkajších verejných priestorov.

Záhradná Cepová kosačka AS 1000 OVIS RC – od profesionálo v pre profesionálov

Diaľkovo ovládaná cepová kosačka OVIS od AS Motor je skutočne výnimočný produkt. Vďaka svojej vyvážene rozloženej hmotnosti a robustnému podvozku, OVIS umožňuje bezpečné kosenie strmých svahov, až do sklonu 50 stupňov.

Práve vďaka svojej flexibilite dokáže jednoducho zvládnuť kosenie v ťažko dostupných  miestach. Jedná sa o miesta, ktoré predstavujú veľké výzvy pre správcov – ako napríklad  protihlukové steny, železničné násypy, nádrže na zadržiavanie dažďovej vody, solárne či veterné parky.

Samozrejmosťou je aj maximálna ochrana pôdy, a to vďaka svojej miernej prevádzkovej hmotnosti 395 kg.

Brožúra AS 1000 OVIS RC: stiahnuť tu

Kosačky s nulovým polomerom otáčania – Zero-turn od spoločnosti ARIENS

Vďaka svojej vyššej rýchlosti a vynikajúcej manévrovateľnosti,  skracujú zero-turn kosačky Ariens čas kosenia o polovicu. Spoločnosť Ariens si dáva záležať na výrobe zero-turn kosačiek podľa komerčných štandardov. Vďaka dostupným prídavným zariadeniam môžete kosačky s otáčaním okolo vlastnej osi, používať každý a celý deň.

Hoci je značka Ariens pomerne nová, u nás v Unikont Slovakia sa môžete osobne zoznámiť s produktovou líniou.

 

 

 

Máte záujem o naše stroje alebo potrebujete poradiť?

Vaša správa bola odoslaná

Odpovieme Vám hneď ako to bude možné.

Unikont Group
Späť hore